joi, 8 aprilie 2010

Ce presupune lansarea website-ului?

Un website nu este niciodata finalizat. Pentru a deveni si a ramane competitiv, site-ul trebuie constant completat si imbunatatit din punct de vedere al continutului dar si al formei. Totusi, dupa completarea initiala a site-ului cu continutul aferent, acesta trebuie lansat, pentru a primi vizitatori. Insa lansarea site-ului este asemanatoare cu deschiderea unui magazin intr-o zona fara vad comercial. Vizitatorii nu iti calca pragul, deoarece nu exista o cale batatorita spre firma ta.

Pentru ca site-ul tau sa poata fi mai usor de gasit de catre vizitatori si clientii potentiali, Site-Firma.ro te ajuta sa te plasezi din prima intr-o “zona buna”, avand grija ca website-ul tau sa:
  • aiba un nume de domeniu relevant (in cazul in care domeniul nu este deja achizitionat);
  • contina informatii care sa raspunda cat mai fidel cautarilor de pe internet (ex. pe Google, Yahoo, MSN, etc.) cu privire la domeniul in care activeaza firma ta si la produsele si serviciile comercializate;
  • detina indeajuns de multe legaturi externe (linkuri de la alte web site-uri) incat Google si celelalte motoare de cautare sa plaseze website-ul tau inaintea concurentilor din domeniu.

Site-Firma.ro te ajuta de la inceput (studiu de piata, concept web site, etc.) pana la atingerea succesului online, dar si ulterior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu